Visitors since 23/01/2012


I'm looking forward to cooking with you all today!

I hope you all enjoy my Delicious recipe


With JP at Dinnerwithjp.com
Last Dinner on R.M.S. Titanic

Saturday 14th April 2012
From 1PM

One Hundred Years To The Day

With JP at Dinnerwithjp.com

&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&

Dernier Diner du R.M.S. Titanic

Samedi 14 Avril 2012
a 13.00

Cent ans plus Tard Jour Pour Jour

Avec JP sur Dinnerwithjp.com


Crudites

1 Celeriac
1 Endive
Mayonnaise
Balsamic Vinegar
Olive Oil
5 Carrots
1 Beetroot
4 Tomatoes
½ Cucumber

Chicken Lyonnaise

Tbsp. Vegetable oil
2 Onions, thinly sliced
1 clove garlic, minced
2 Breast of Chicken
1/3 c. White wine
1 c. Chicken stock
2 tsp Tomato paste
Pinch of sugar

Vegetables

1 Vegetable marrow or 2 large zucchini
2 tbsp. Olive oil
1 cup Finely chopped red onion
3 Cloves garlic, minced
¼ Cup chopped fresh basil
1 tsp. Dried oregano
1 tbsp. Tomato paste
1½ cups Button mushrooms, chopped
2 tbsp. Red wine vinegar
1 Cup of rice
¼ tsp. Each salt and pepper
¼ cup Grated Parmesan cheese
¼ cup Fresh bread crumbs
2 tbsp. Butter, melted
Ice cream

2 1/2 cups Heavy cream
1 1/2 cups Whole milk (separated into 1 cup and 1/2 cup)
2 Vanilla beans, halved lengthwise
8 large Egg yolks
3/4 cup Sugar
1/4 teaspoon Salt




Crudités

1 Céleri-rave
1 Endive
Mayonnaise
Vinaigre Balsamique
Huile d'olive
5 Carottes
1 Betterave
4 Tomates
½ Concombre

Poulet Lyonnaise

3 c. Huile végétale
2 Oignons émincés
1 Gousse d'ail, hachées

2 Chicken Breasts
2 Filets de Poulet
1/3 c. Vin blanc
C 1. de Bouillon de poulet
2 Cuillère à café de concentré de tomate
Une pincée de sucre

Légumes

1 Courge ou 2grosses courgettes
2 Cuillères à soupe. huile d'olive
1 Tasse d'oignon rouge haché finement
3 Gousses d'ail, hachées
¼ tasse de Basilic frais, haché
1 c. d'Origan séché
1 Cuillère à soupe. la pâte de tomate
1 ½ tasses de Champignons boutons, hachées
2 Cuillères à soupe. vinaigre de vin rouge
1 tasse de Riz
¼ c. chacun de sel et de poivre
¼ tasse de Fromage parmesan râpé
¼ tasse de Chapelure de pain frais
2 cuillères à soupe. de beurre, fondu

ICE CREAM
2 1/2 tassesde Crème épaisse
1 1/2 tasses de Lait entier (séparé en 1 tasse et 1/2 tasse)
2 Gousses de Vanille coupées en deuxsens de la longueur
8 Gros jaunes d'œufs
Tasse de sucre 3/4
1/4 cuillère à café de sel